ЦВК на мертвій точці. Хто маніпулює із протоколами?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 4.10.2007 00:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3887

Країна повинна знати своїх “героїв” - це головна функція журналістів будь якого видання. Ми називаємо ті округи, які вже відверто саботують подачу даних про волю виборців.

З самого початку окремо зазначаємо, що негаразди із протоколами виборчкомів, на цих виборах, трапилися лише на тих округах і дільницях, де, нібито, переконливу перемогу здобула партія Регіонів. Принаймі на папері, тобто, у протоколах виборчкомів.

Між тим, за останні два дні, прозвучало достатньо аргументації на користь лише однієї причини затримки підрахунку одного бюлетеня: саботаж і небажання чесно називати результат народного волевиявлення. Під різними формами: чи то у вигляді нехлюйства і поганої організації роботи, чи то у відвертих і цинічних порушеннях закону.

Цікаво, що у махінаціях із підрахунками були помічені деякі члени ЦВК. Зокрема Охендовський та Лукаш. Обидва - від партії Регіонів. Чи не дивне співпадіння?

Отже, на момент виходу інформації, за даними ЦВК, станом на 23:28:08 3.10.07, протоколи не здали:

ТВО №1 місто Сімферополь: із 159 дільниць протоколи здали 137, не в стані порахувати бюлетені 22 виборчих дільниці;

Т8О №8 смт. Красногвардійське (АР КРИМ): із 168 дільниць відзвітували 167, лише одна дільниця ніяк не вирішить, що робити із бюлетенями;

ТВО №109 легендарне місто Сєверодонецьк(Луганська область): із 151 дільниці відзвітували 150, а одна ніяк не може “правильно” порахувати бюлетені;

ТВО №137 місто Роздільна (Одеська область): із 113 вборчих дільниць відзвітували тільки 96, відповідно 17 не можуть подолати волю виборців;

ТВО №141 місто Ізмаїл (Одеська область): із 127 виборчих дільниць здали протоколи 126, а одна не може дати собі ради;

ТВО №183 місто Люботин (Харківська область): із 120 виборчих дільниць 119 вже здали протоколи, а одна все ще рахує бюлетені.

Таким чином, 43 виборчих дільниці мають стати об'єктом посиленої уваги політичних партій і блоків, які брали участь у виборчих перегонах і правоохоронних органів, які мають, до того ж доручення від Президента Ющенка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.