НУ-НС теж підтвердив, що регіонали звично брешуть

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 5.10.2007 10:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3898

Заступник керівника штабу Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” Микола Оніщук запевняє, що Блок не веде закритих переговорів з Партією регіонів щодо створення коаліції у парламенті шостого скликання, як це стверджують представники ПР.

Про це він заявив вчора в ефірі телеканалу “1+1”.

“Ми не ведемо політику подвійних стандартів. Щойно переговори чи консультації будуть розпочаті, ми про це повідомимо. Наразі ніяких переговорів з ПР немає”, - сказав він.

Відповідаючи на запитання щодо можливості забезпечення представництва ПР як опозиційної сили у владі, Оніщук зауважив, що опозиції мають бути забезпечені всі інструменти для виконання її класичних функцій - контролю, альтернативи і критики, - а урядові посади “не зовсім придатні для виконання цих функцій”.

Оніщук також підкреслив, що Блок “Наша Україна – Народна Самооборона” у своїх діях буде керуватися виключно волею виборців. “Було б дивно, щоб зараз Блок “Наша Україна – Народна Самооборона”, який переміг на виборах разом із БЮТ, не забезпечив виконання тих програм, для реалізації яких нас обрали люди”, - наголосив він

“Закон має стати один для всіх. Ця філософія поведінки і урядовців, і опозиції дуже швидко розставить все на свої місця”, - переконаний Оніщук.

Вчора ж лідер Блоку Юрий Луценко категорично заперечив можливість присутності ПР у виконавчій владі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.