Костенко хоче заунівесалити?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 5.10.2007 17:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3900

Лідер Української народної партії, яка входить до виборчого блоку НУ – НС Юрій Костенко переконаний, що після проведення позачергових виборів до Верховної Ради країна одержала унікальний шанс подолати внутрішні протиріччя і зміцнити свою єдність.

“Майбутнє України визначить здатність політиків втілити цю можливість. Все залежить від того, наскільки проголошена політична відповідальність буде реалізована в конкретних діях. Нині як ніколи важливо пригасити власні амбіції, забути про швидкоплинну політичну кон’юнктуру та дрібнопартійні інтереси. Необхідно діяти на перспективу суспільства і держави”.

За словами Костенка, всі відповідальні політичні сили мають підтримати Президента Віктора Ющенка в його прагненні об’єднати країну, не допустити появи нових ліній розриву після проведених виборів. “Зараз ми мусимо показати українському народові і всьому світові, що для українських політиків єдність, соборність їхньої держави – непорушна цінність. Це – найміцніший фундамент майбутнього розвитку нашої країни. Це буде також добрим сигналом для світової спільноти про те, що Україна подолала поділ за партійно-регіональною ознакою”.

Костенко закликав політиків до спільної роботи на благо народу. На його думку, у Верховній Раді шостого скликання має бути утворена така більшість, яка відображала б інтереси і сподівання усіх людей – від Заходу до Сходу, з Півночі до Півдня. “Такий підхід випливає з реалій, які склалися за підсумками виборів. Це логіка, продиктована державним інтересом”.

Замість післямови. Дивні речі стаються із нібито нормальними політиками після потрапляння до парламенту. Складається таке враження, що пан Костенко не в курсі, у який спосіб у деяких регіонах перемогли більшовики. Але, найбільш вражає те, що він не в курсі, що за БЮТ і НУ-НС голосували і на Сході, і На Підні(чому й затримка із підрахунком голосів у Симферополі), і на Півночі, і на Заході. І при чому тут ширка?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.