Заява Костенка - липа, розміщена на офіційному ресурсі Блоку НУ-НС

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 5.10.2007 21:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3905

Лідер УНП Юрій Костенко, вявляється нічого не казав про ширку!

Прес-служба УНП заявляє, що інформація, розміщена сьогодні, 5 жовтня, на ряді країнських сайтів з посиланням на лідера Української Народної Партії Юрія Костенка, в якій він нібито не заперечує проти створення т.зв. "широкої коаліції", не відповідає дійсності.

Прес-служба УНП заявляє, що поширення такої інформації спрямоване на викривлення справжньої позиції Української Народної Партії в питанні формування демократичної коаліції за результатами позачергових парламентських виборів.

Між тим, зазначена інформація була розміщена на офіційному Інтернет-представництві Блоку НУ-НС.

На момент виходу спростування від прес-служби УНП, інформація із офіційного ресурсу блоку загадково зникла без жодних пояснень чи вибачень за технічну накладку.

Від редакції “Аратти”. Ми, відверто кажучи, були неприємно здивовані появою заяви на підтримку ширки, оскільки нам відомо, що хто-хто, а Костенко послідовно виступав, як опонент ідеологійї ПР(якщо це так можно назвати), і її практики політичного та економічного дерибану.

Проте, ще більш неприємно здивувало те, що комусь у президентському Блоці знадобилася відверта і брудна провокація, спрямовану на дискредитацію і одного із політичних лідерів блоку і УНП, як партії. І те, що офіційний ресурс “втіхаря” зняв інформацію - свідчить на корсить саме такої версії.

На нашу думку цей випадок свідчить про те, що кадрове питання у блоці - залишається актуаольною проблемою і тепер нікого не здивують і поява перебіжчиків, і реінкарнація “любих друзів”.

Ми вибачаємося перед Юрієм Костенком за різкий коментар, який, власне й був адекватною реакцією на інформацію, із посиланням на його ім'я.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.