Знову Укрзалізниця. Зіткнення пасажирського і маневрового поїздів з тяжкими наслідками

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 7.10.2007 22:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3911

Сьогодні вночі, о 00.35, за чотири кілометри від станції Верхівці в Дніпропетровській області сталося зіткнення пасажирського потягу № 39 “Севастополь-Київ” з товарним поїздом, вантаженим вугіллям.

Ніхто з пасажирів поїзда № 39 сполученням “Севастополь-Київ” не постраждав внаслідок залізничної аварії на станції Верхівцеве у Дніпропетровській області.

Про це йдеться у повідомленні управління взаємодії з засобами масової інформації Державної адміністрації залізничного транспорту України.

Як зазначається у повідомленні, внаслідок зіткнення смертельно травмовано складача поїздів, постраждалих та жертв у пасажирському поїзді немає. На даний момент ніхто з пасажирів зі скаргами та за медичною допомогою не звертався.

Як повідомляється, після зіткнення зійшли з рейок три вантажні вагони у маневровому поїзді, один перекинувся на бік. Також зійшли з рейок, але не перекинулись, два локомотиви пасажирського поїзда.

В результаті зіткнення двох потягів було пошкоджено 50 м залізничного полотна.

Рух пасажирських поїздів виконується через ст. Приворот, Савро, П’ятихатки.

Ремонтні роботи виконують два відновлювальних поїзди станцій П’ятихатки та Дніпропетровськ. На 13.00 год. піднято один локомотив пасажирського поїзда та три вантажні вагони. Пасажирський поїзд №39 після заміни локомотивів був відправлений за призначенням, і о 13.04 прибув до Києва.

Попередня причина зіткнення – проїзд пасажирського поїзда на заборонений сигнал. На місці події працює спеціальна комісія разом із представниками правоохоронних органів.

Потяги, що прямують з Сімферополя, Севастополя, Маріуполя, Донецька, були відправлені в об'їзд, і спізнювалися до Києва на кілька годин. Так, прибуття потягу з Маріуполя затримувалося на 3 години, з Донецька - на 4,5, з Сімферополя - на 6 годин і з Севастополя - на 7 годин.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.