Кириленка вже рекомендували на місце Мороза. Хоча він ще не депутат

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 8.10.2007 22:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3920

Політрада Блоку НУ-НС рекомендує громадянина В'ячеслава Кириленка на посаду спікера парламенту. Ще до визнання його повноважень, як нардепа.

Сьогодні Політрада Блоку Наша Україна - Народна Самооборона одноголосно запропонувала обрати головою Політради В’ячеслава Кириленка головою Верховної Ради України шостого скликання.

Про це повідомила прес-служба НУ-НС.

До складу Політради входять голови всіх дев'яти партій - учасниць блоку.

Раніше кандидатуру Кириленка для обрання спікером нового парламенту підтримала Президія очолюваної ним партії Народний Союз Наша Україна.

Політрада також розглянула хід переговорів з БЮТ про створення демократичної коаліції і підсумки зустрічі Президента України Віктора Ющенка з лідерами вибраних до нового парламенту політичних сил.

Як повідомлялося раніше, 2 жовтня Президія партії Наша Україна ухвалила рішення рекомендувати на посаду голову Верховної Ради України шостого скликання голову політради блоку НУ-НС В’ячеслава Кириленка.

За словами Юлії Тимошенко, Кириленко є достатньо професійною людиною, яка стоїть на своїх позиціях.

Заступник керівника штабу блоку Наша Україна - Народна самооборона з юридичних питань Микола Онищук заявив 2 жовтня, що пост спікера Верховної Ради і посада у виконавчій владі не будуть перешкодою в переговорах НУ-НС і БЮТ з Блоком Литвина щодо формування коаліції в парламенті.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.