БЮТ обурився на уряд. За подвійні стандарти

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.10.2007 14:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3921

В останні дні перебування при владі Уряд Януковича вкотре продемонстрував, що його соціальна політика спрямована проти власного народу.

Уряд ухвалив постанову "Про внесення змін до правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", якою вилучив з переліку ручної поклажі дитячі коляски. Закінчилися вибори – закінчилися і солодкі обіцянки від Кабінету міністрів.

Блок Юлії Тимошенко обурений подвійними стандартами Уряду, який на виборах обіцяє підтримку материнства і дитинства, збільшення виплат при народженні дитини, а насправді обкладає українські родини новими поборами. Програвши на виборах, уряд Януковича, вирішив відігратися на дитячих колясках і санчатах, що не виглядає ані морально, ані гідно.

Стає зрозуміло, що, видираючи у дітей останню копійку за перевезення колясок, нинішній уряд не планував, не збирався і навіть не думав про те, щоб проводити політику на підтримку материнства.

Блок Юлії Тимошенко засуджує антисоціальну політику Кабінету міністрів під керівництвом Януковича і запевняє, що після формування демократичного уряду наша політична сила виконає свої зобов’язання і виборчі обіцянки перед сім‘ями з дітьми, наголошує прес-слуба.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.