52-річна Орнелла Муті знялася оголеною для Dove

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 9.10.2007 16:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3924

Італійська актриса Орнелла Муті в свої 52 роки довела, що і в цьому віці можна бути красивою і привабливою як ніколи.

“Всі мені говорили, що я прекрасна, але я відчувала собі невпевнено. Неначе я була в порожній коробці”, - розповідає Муті, яка знялася оголеною для кампанії Dove Pro Age, повідомляє tgcom.

"Позувати оголеною було непросто. Фотограф говорив мені, щоб я розслабилася. Старіти боляче. Заперечувати це - означає лицемірити. Потрібно визнати біль, відчути його і пройти крізь нього. Було б неправильно її (старість) приховувати", - сказала Орнелла в інтерв'ю журналу Vero.

“Зараз ми переслідуємо міф ідеальної форми, худорлявості за будь-яку ціну. Ми всі повинні бути худими. Я сама дуже мало їм. Тобто я їм, але контролюю себе. Головне - знайти баланс”, - підбила підсумок актриса.

Орнелла Муті з Адріано Челентано в комедії “Приборкання норовистого” (1980 р.)

Орнелла Муті (справжнє ім'я Франческа Рівелі) народилася 9 березня 1955 року. У кіно дебютувала в 15 років, зігравши головну роль в детективі Даміано Даміані “Найкрасивіша дружина”.

Всього за творчу кар'єру Муті знялася більш ніж в 90 ролях в кіно і на ТБ. Муті грала з Адріано Челентано в комедіях “Приборкання норовистого” і “Шалено закоханий”. Неодноразово її визнавали однією з найкрасивіших жінок Італії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.