Тимошенко готова до чергових ілюзій гаранта. Універсалити вона не збирається

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 9.10.2007 16:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3925

Блок Юлії Тимошенко розпочне підготовку до президентської кампанії 2010 року, якщо блок “Наша Україна – Народна самооборона” створить коаліцію з Партією регіонів.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це в інтерв’ю польському інтернет-виданню “Gazeta.pl” заявила лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко.

“Ющенко і Янукович вже двічі утворювали між собою коаліцію і обидві спроби закінчилися катастрофою. Єдина можливість впровадження стабілізації в країні є коаліція демократичних сил”, - сказала Тимошенко.

“Однак українська політика повна несподіванок. Якщо Президент і прем’єр змовлялися за моїми плечима, очевидно, буде повторення попередньої коаліції. Я маю план «Б»: ми залишаємося в опозиції, а я почну готуватися до президентської виборчої кампанії”, - наголосила вона.

Лідер БЮТ вважає, що Президент, погодившись на коаліцію з Партією регіонів з прем’єром Януковичем хотів збудувати міст, що об’єднує східну і західну частину нашої країни.

“Однак ми не можемо обманюватися – цей експеримент не приніс нам ані єдності, ані стабілізації, тому в жодному випадку не повинні його повторювати”, - переконана Тимошенко.

Від “Аратти”: дивні люди ці політикани. При чому тут схід і захід України, коли мова йде взагалі про кримінал, який дорвався до державної влади. Про що неодноразово заявляв сам Президент Ющенко.

Якщо гопник Янукович уособлює схід і південь України - то вважаючи таким чином Ющенко, тим самим, ображає мільйони своїх співгромадян, які страждають від бєзпрєделу паханів та паханчиків як місцевих, так і столичних.

Навести порядок в країні - це передвиборча обіцянка Ющенка. І він сам, зі сцени Майдану, сформулював, у який спосіб це можна зробити: “Бандити сидітимуть в тюрмах!”

У тюрмах, Вікторе Андрійовичу, а не за столом переговорів у Президента України Ющенка!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.