Богатирьову застукали із Балогою

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 11.10.2007 18:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3942

Лідер парламентської фракції Партії Регіонів Раїса Богатирьова була помічена при заїзді її авто в секретаріат Президента. Журналістами ахметовської газети.

Про це пише газета "Сєгодня" з посиланням на журналістів, які стали свідками того, як Богатирьова, сидячи на передньому сидінні поруч з водієм чорного джипу, заїжджає в секретаріат через "чорний" вхід.

Як відомо, Богатирьова є однією з прихильниць створення "широкої" коаліції між "помаранчевими" і "біло-блакитними".

Слід зауважити, що, у той час як перші особи Партії Регіонів ведуть переговори з табором Віктора Ющенка, інші регионали уникають озвучувати будь-які прогнози про долю ПР у майбутньому парламенті, пише видання.

"Зараз будь-яка моя думка, під час того, коли керівники нашої партії проводять консультації і приймають певні рішення, були б некоректними", – відповів у середу регіонал Нестор Шуфрич на питання журналістів, в опозиції чи в коаліції буде ПР у новій Верховній Раді.

Від “Аратти”: як на нас - то дуже дивно, що журналісти ахметовського видання “цинкують” своїх біля в'їздів в Секретаріат Президента. Не кажучи про те, що навряд би Раїса Василівна особисто б звітувала перед найманими її структурою журналістами про мету свого візиту до президентської споруди. Це - абсолютно не у стилі взаємин в середені структур регіоналів.

А відтак виникає питання: чи насправді така подія мала місце чи це “творчій вимисел” відомої редакції?

Адже усім відомо, що всередині демократичної коаліції стосунки нині не такі безхмарні, як і самої задекларованої коаліції із Секретаріатом Президента. І відтак, чи не є це дрібною провокацією, яка має на меті пересварити БЮТ і НУ-НС?

І це, як раз цілком відповідає і намірам і інтелектуальній патенції технологів ПР.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.