Урядовці не надурять людей, постраждалих від вибуху у Дніпрпетровську. У них є захист

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 14.10.2007 19:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3961

Людям, які постраждали від вибуху газу у багатоповерховому житловому будинку в Дніпропетровську, необхідно терміново надати або гроші, адекватні вартості квартири, або квартири.

Про це Юлія Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції у Дніпропетровську.

“Сьогодні держава, на жаль, визначила значно меншу ціну квадратного метра, ніж реально коштує та чи інша квартира. Я думаю, що держава насамперед має встановити реальну ринкову вартість житла саме в цьому районі, і надати людям невідкладно протягом тижня гроші для придбання квартир”, - зазначила лідер БЮТ.

Вона повідомила, що БЮТ разом з мерією з’ясовують, які квартири сьогодні у Дніпропетровську продаються і за якою ціною.

“І вже завтра з восьмої години ранку ми будемо надавати людям довідки про те, де, за якою ціною, як швидко ці квартири можна буде купити”, - сказала Юлія Тимошенко.

Лідер БЮТ наголосила, що не можна допустити недооцінки майна, яке втратили люди.

“Наші юридичні групи будуть працювати разом з людьми для того, щоб ні в якому випадку не допустити видачі людям якихось копійок, що не компенсують втрачене майно. Нехай держава кооперується з цим приватним власником(Віктором Вексельбергом - ред.), якому вони без нагляду і контролю віддали у приватну власність міськгаз, і вони разом домовляються і компенсують людям все втрачене. А не так, як завжди, кинули копійку і забули про все”, - підкреслила лідер БЮТ.

Також Юлія Тимошенко заявила, що Блок не дасть “ні за яких обставин цей панельний будинок, який витримав такий вибух, поновлювати, відновлювати, реставрувати, щоб потім знову вселяти людей”. “Тому що панельні будинки такого віку після вибуху такої сили абсолютно не можна реставрувати”, - зазначила вона.

“Наша команда не дозволить владі ухилитися від дотримання зобов’язань перед людьми”, - підсумувала Юлія Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.