Литвин затаївся. Чи ціну набиває, чи хоче бути “парламентським болотом”

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 16.10.2007 14:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3978

Блок Литвина не веде жодних офіційних переговорів про блокування.

Блок Володимира Литвина не веде офіційних переговорів щодо створення коаліції з жодною політичною силою, що пройшла до Верховної Ради шостого скликання.

Про це повідомила прес-секретар Володимира Литвина Ольга Дмитричева.

На питання, чи проводяться неофіційні переговори з приводу коаліції, вона відповіла, що про такі зустрічі їй нічого невідомо.

За словами Дмитричевої, зараз Литвин перебуває у Києві. Водночас вона розповіла, що минулого тижня лідер блоку відпочивав у Криму.

Як повідомлялося раніше, лідер БЮТ Юлія тимошенко неодноразово повідомляла, що переговори із Блоком Литвина ведуться. І Кириленко і Тимошенко неодноразово називали й посади, які можуть отримати ливиновці, у разі приєднання до демократичної коаліції.

Проте, Зарубінський, один із керівників Блоку, загадково заявив, що їх цікавлять не посади, а “ідеологічна близькість”. При цьому він не уточнював, яку ідеологію сповідує Блок і хто саме до них “ідеологічно близький”.

Від “Аратти”: політична практика показує: коли українські політики говорять про ідеологічні розходження, слід розуміти, що пропозиція частки від владного корита не співпадає із апетитами.

Наразі нам не вдалося знайти жодного екперта чи політика, який би назвав Литвина безкорисним борцем за ідею. Оскільки за своє політичне життя пан Литвин неодноразово змінював ідеологічні переконання.

Отже жарт із ідеологією від Зарубінського виглядає на цьму тлі не надто оригінально. Проте, чим далі - тим очевиднішим стає бажання литвиновців розіграти “золоту акцію”, коли їхні голоси приноситимуть їм самим найбільші дивіденди.

Ви запитаєте про виборців? Нагадаємо: вибори вже закінчилися і ті, хто повірив, що “Україна потребує Литвина” - зможуть переконатися у правдивості рекламної технології.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.