Катеринчук подався до Голівуду? Він зніматиме новий фільм про Майдан

Автор/джерело -  © Обком



Дата публiкацiї - 17.10.2007 12:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3987

Катеринчук буде знімати кіно про Майдан. Поспішайте побачити!

Пресс-служба кандидата в нардепи від Блоку НУНС (№ 5) Миколи Катеринчука прислала у «Обком» повідомлення наступного змісту:

Микола Катеринчук створить кіно

Микола Катеринчук підтвердив свої наміри займатися продюсуванням, про що він неодноразово говорив не лише у вузьких колах друзів та близьких знайомих, а й у своїх публічних виступах перед громадськістю та в засобах масової інформації. Розпочне свою кар’єру в кіно Микола Катеринчук виконавчим продюсером художньої кінострічки про події Помаранчевої Революції в Україні, яку створюватиме разом з американською кінокомпанією.

Команда досвідчених голлівудських та міжнародних фахівців у галузі кіно виказала бажання розповісти правдиву історію про спільні зусилля українців та міжнародної спільноти, які стали фундаментом утвердження демократії у нашій країні.

«Справжній Голівуд має розказати справжню історію подій Помаранчевої Революції», - говорить Микола Катеринчук. – «Зараз ми знаходимось на етапі підготовки до зйомок, йде пошук акторів на головні ролі, в тому числі – на ролі головних політичних учасників тих подій, в тому числі на роль Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко. Ми впевнені, що наша стрічка буде справжнім голлівудським кіно, яке відповідатиме абсолютно всім стандартам «фабрики мрій».

Автори фільму переконані, що героїзм українських людей в ті дні та тижні, що передували подіям Помаранчевої Революції, є надихаючою історією для всього світу. Відтак вони вважають, що їх історія буде цікавою для сприйняття на північноамериканському й міжнародному кіноринках.

Підготовці до зйомок також передуватиме створення групи політичних консультантів, до якої ввійдуть відомі українські політики.

Зйомки художнього фільму планується розпочати в січні 2008 року в Софії та Києві”.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.