У справі про вбивство Політковської закріплюють чеченський слід

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 17.10.2007 13:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3988

Підполковникові московського УФСБ Павлові Рягузову пред'явлене звинувачення в справі про вбивство журналістки Анни Політковської.

Про це сьогодні, 17 жовтня, повідомило джерело, наближене до слідства.

"Рягузова звинувачують в тому, що він передав дані про місце проживання Політковської", - сказало джерело.

Також Московський міський суд сьогодні, 17 жовтня, виніс рішення про визнання законним арешту Джабраіла Махмудова, який звинувачується в співучасті вбивства журналістки Анни Політковської.

Тим самим суд відмовив у задоволенні касаційної скарги Махмудова, у якій він просив скасувати постанову про арешт і змінити йому запобіжний захід на будь-який інший, не пов'язаний з позбавленням волі.

За словами адвоката, Махмудов не визнає своєї вини. За версією слідства, організатор убивства Шаміль Бураєв з'ясував адрес, за яким проживала Политковська, за допомогою підполковника ФСБ Павла Рягузова, і повідомив його декільком чеченцям, у тому числі Махмудову.

Як повідомлялося, 8 жовтня старший слідчий з особливо важливих справ Слідчого комітету при прокуратурі РФ Петрос Гарібян заявив, що справу про вбивство Анни Политковської розкрито, затримані виконавці злочину, слідсту відомо, хто кіллер, а також існують припущення щодо замовника цього злочину.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.