БЮТ і НУ-НС оприлюднили повний текст коаліційної угоди. Вперше в українській практиці

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.10.2007 22:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3991

Сьогодні лідери БЮТ і Ну оприлюднили повний текст коаліційної угоди разом із додатками.

Вперше в українській політичній практиці ще до остаточного формування фракцій, правлячої коаліції та уряду виборці зможуть не знати хто і яку посаду обійме, а й ознайомитися із програмою уряду, який буде сформовано.

До коаліційної угоди, окрім того додаються 12 першочергових законопроектів, які коаліція має намір ухвалити першочергово. Це законопроект про скасування недоторканності народних депутатів, законопроект про скасування пільг народних обранців, закон про Кабмін, закон про імперативний мандат, пакет документів, які стосуються дострокових виборів мера Києва, законопроект про місцеві державні адміністрації, законопроект про місцеве самоврядування, законопроекти щодо центральних органів виконавчої влади та про внутрішні війська України, закон про держзакупівлі, закон про опозицію і про затвердження статуту ГУАМ.

"Підписаний кожен аркуш цієї угоди. Всі процедури, які будуть відбуватися в парламенті, будуть відбуватися, але нічого змінено не буде", - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що угода складена на основі програми дій майбутньої коаліції "Український прорив – для людей, а не для політиків".

Повний текст коаліційної угоди із додатками можна скачати тут


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.