Російські нацисти-євразіопи влаштували диверсію на Говерлі

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 18.10.2007 22:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3995

Російська організація Євразійський Союз Молоді заявляє про знищення її активістами Державного Герба України, встановленого на Говерлі - найвищій горі на території України і про перейменування вершини на пік Сталіна.

Російські нацисти перейменували Говерлу на пік Сталіна

Як повідомляє офіційний сайт Євразійського Союзу Молоді, силами окремого гірського підрозділу ЄСМ на горі Говерла було знищено "символ окупації України - Тризуб".

"Знищена гранітна дошка української сектантської церкви. Розбитий гранітний пам’ятний знак, присвячений т.з. "конституції України", замість символу українських коллаборантів жовто-блакитного прапора над горою майоріє стяг Євразійського Союзу Молоді", - повідомляє ЄСМ.

Крім того, вандали заявляють, що гора Говерла відтепер перейменована на пік Сталіна.

"Цим безпрецедентним актом євразійського ентузіазму ЄСМ заявляє, що час т.з. "незалежної України" закінчується. Замість потворного лімітрофного утворення ми побудуємо Велику Україну у складі Євразійської Імперії", - обіцяють євроазійці.

Над державним символом - Тризубом було вчинено надругу

Також ЄСМ попереджає, що "у разі призначення помаранчевої мавпи - Юлії Тимошенко прем’єром т.з. України, ми не зможемо зупинити своїх українських активістів від превентивних акцій прямої дії проти т.з. керівництва цієї псевдокраїни".

Нагадаємо, 20 вересня Харківський окружний адміністративний суд частково задовольнив позов Харківської обласної прокуратури і заборонив діяльність Євразійського Союзу Молоді. Представники ЄСМ на судовому засіданні не були присутні.

"Діяльність даної громадської організації носить екстремістський характер. Має націоналістичні заклики, закликає до насильницьких дій", - підкреслив тоді представник прокуратури Володимир Іванов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.