Черновецький пропонує Луценку влаштувати телевізійне шоу. З публічного тестування

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 19.10.2007 12:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3998

Мер Києва Леонід Черновецький заявив, що готовий разом з Юрієм Луценком пройти будь-яку перевірку і тести в прямому ефірі 5-го каналу, 1 Національного каналу, ТРК “Київ” або якого-небудь іншого на предмет вживання наркотиків або отримання хабарів.

Про це повідомила прес-служба КМДА.

«Я готовий виступити на будь-якому телеканалі з Юрієм Луценком з перевіркою його і мене на предмет вживання наркотиків і спиртного. Я також за те, щоб Юрій Луценко пройшов перевірку із застосуванням детектора брехні на предмет хабарництва, у тому числі і щодо провезення наркотиків до України в період його перебування на посаді керівника МВС», - заявив Леонід Черновецький.

За словами мера Києва, сумнівні зв’язки керівника «Народної самооборони» з олігархом Давидом Жванія говорять про бажання останнього використовувати Луценка у власних інтересах, далеких від інтересів Києва і киян.

«Відомо, що існує запис розмови Президента Ющенка з колишнім київським градоначальником Омельченком, де той скаржиться на здирництво Жванії і його непомірні земельні апетити», - заявив Черновецький.

«Довго не потрібно думати, з якою метою, всупереч бажанню Президента, Луценко протягнув Жванію до парламенту. І якщо Луценко вважає себе порядною людиною, то хай пройде перевірку на детекторі брехні, щоб він відповів на питання: «Чи лобіював Луценко земельні інтереси Жванії в той період, коли знаходився на посту міністра МВС?». Я готовий пройти перевірку разом з ним», - заявив Леонід Черновецький.

Як повідомлялося раніше Луценко запропонував мерові Києва пройти тест на вживання наркотиків.

Також повідомлялося про підозри у причетності Черновецького як мінімум до трьох афер із житловими інвестиціями, включаючи відому «Еліту -центр».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.