Чорновол марить, що парламент буде без коаліції, а Янукович, звісно, - прем'єром

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 19.10.2007 16:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4001

Представник Партії регіонів Тарас Чорновіл не виключає, що протягом одного року Верховна Рада працюватиме без коаліції, а виконувати обов’язки прем’єр-міністра буде нинішній керівник уряду Віктор Янукович.

Про це Чорновіл сказав сьогодні під час круглого столу у Києві.

За його словами, у разі провалу переговорів зі створення «помаранчевої коаліції» можливі два варіанти: або буде створено широку коаліцію, або парламент працюватиме без коаліції.

Як зазначив Чороновіл, це можливо, оскільки існує норма Конституції, відповідно до якої після дострокових парламентських виборів протягом року наступні вибори проводитись не можуть. Тоді, за його словами, протягом року у парламенті будуть створюватись ситуативні більшості, а обов’язки прем’єр-міністра виконуватиме Янукович.

При цьому Чорновіл додав, що Партія регіонів не чинитиме перепони під час голосування за кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра і не блокуватиме трибуну.

"Ми голосувати не будемо. Ми не ставитимемо палиці в колеса, не блокуватимемо трибуну при обранні Юлії Тимошенко прем'єр-міністром. Якщо хочуть, хай голосують", – сказав Чорновіл.

Від “Аратти”: відомий “штатний діджей” і “провидець” від регіоналів Чорновіл, як завжди не оригінальний. Тобто, він чомусь завжди бачить тільки те, що бажає бачити саме його партійне керівництво: то танки і сецнази біля парламенту та коло санвузла його патрона; то повзучих навколішки до більшовиків опозиціонерів, які “ніколи не здадуть мандати”; то більшість народу, яка інорує довчасні вибори...

Тепер ще одна версія, породжена його(чи керівництва) хворобливою уявою. Бо зрозуміло, Януковичу і більшовицькій комаріл'ї так не хочеться покидати урядові споруди!

А доведеться. І відповідати за напади клептоманії також. І для цього, що найцікавіше - і Конституцію змінювати не треба.

І ми можемо сміливо прогнозувати, що після другого колеги пана Чорновола, притягнутого до кримінальної відповідальності - у залі парламенту раптово з'явиться конституційна “демократична” більшість.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.