СБУ встановило особи вандалів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 19.10.2007 16:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4002

У зв’язку із актами вандалізму, що мали місце сьогодні вночі на горі Говерла в Івано-Франківській області, Служба безпеки України повідомляє.

Одразу після отримання повідомлень від громадян України із шостої ранку сьогоднішнього дня на місці працюють оперативно-слідчі групи Служби безпеки України, які у взаємодії із органами внутрішніх справ здійснюють усі передбачені законодавством України процесуальні дії та пошукові заходи.

СБУ на цей час встановила, що до скоєння злочину причетні представники незареєстрованої в Україні та забороненої Українським Судом організації «Євразійська спілка молоді». Одна із осіб – громадянин України, який обґрунтовано підозрюється в організації скоєння акту вандалізму на горі Говерла, на поточний момент перебуває на території Російської Федерації.

Співробітники СБУ разом із громадськими організаціями та органами влади Івано-Франківської та Закарпатської областей проводять на горі Говерла роботи з відновлення пошкоджених вандалами символів нашої держави.

МЗС України вже заявив, що його реакція на цей акт вандалізму буде жорсткою.

Як повідомлялося раніше, сьогодні вночі група вандалів російського походження знищила державні симоли України на горі Говерла.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.