Тарифна війна. Для Дніпропетровців вода подорожчає, хоча про її якість не йдеться

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 22.10.2007 12:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4010

Виконавчий комітет Дніпропетровської міської ради підвищив тарифи на водопостачання й водовідведення для населення на 69,7%, або на 0,99 гривні за куб. м до 2,41 гривні/куб. м з 1 листопада.

Про це сказано в рішенні міськвиконкому.

“У зв’язку зі значним зростанням цін і тарифів на паливно-енергетичні й матеріальні ресурси, покупну воду, мінімального рівня зарплати, з огляду на необхідність приведення тарифів на послуги водопостачання й водовідведення до рівня економічно обґрунтованих виконком вирішив установити тарифи...”, - сказано в повідомленні.

Попередній тариф діяв з 1 вересня 2006 року.

У Дніпропетровську проживають 1,035 млн. осіб.

Від “Аратти”: закінчилися вибори - замовкли пропагандистські лохотрони політиканів. Свято райдужних перспектив та соціальної халяви теж закінчилося.

Тепер почалися сірі будні. Для одних виникла нагальна потреба повернути витрачене на пропаганду, для інших - вчергове відчути прилив адреналіну, дивлячись на розрахункову платіжку за нібито надані комунальні послуги.

Власне, в тому, що більшовицька влада, яка ще залишається в центрі і на місцях буде й надалі нишпорити по кишенях громадян - ми не мали й не маємо жодного сумніву. Проте, нас продовжує дивувати цинізм, із яким обранці це роблять, “захищаючи права громадян”. Адже, серед іншого і це прямо сказано у рішенні місцевої влади, громадяни, як виявилося, розбагатіли за останній час, бо у зопалі боротьби за владні портфелі більшовицький уряд “з царського плеча” зробив інфляційні роздачі фантиків.

Проте, дивне навіть не у цинічному блюзнірстві обранців і сформованої ними влади. Дивне - у самих громадянах, які кожного разу купуючись на дешеві розводи для лохів, тим не менше, теплять і навіть переобирають професійних лохотронщиків. І мовчки вживають у їжу умовно питну воду, за шаленні кошти.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.