Цинізм чиновництва не знає межі. І він має соціальний грунт

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 22.10.2007 14:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4013

Зруйнований вибухом побутового газу будинок в Дніпропетровську на вул. Мандриківський можуть відремонтувати і знов заселити колишніми мешканцями!

Про це сказав журналістам представник генпідрядника, президента обласної будівельної асоціації «Дніпро» Станіслав Федоров.

"Однозначно демонтують третій і четвертий під'їзди, - заявив Федоров. - А по першому і другому буде створена спецкомісія. Вона вивчить ступінь пошкодження будинку і після експертизи вирішить, можна чи ні його експлуатувати. Але особисто я вважаю, що ці два під`їзди можуть повторно заселити. На даний момент, окрім вибитого скла, там особливих пошкоджень немає. Та і не можна втрачати так просто 5 тисяч кв.м. житла!"

Велика частина мешканців в шоці від перспективи повернутися у відремонтований після вибуху будинок. Вони називають його «братською могилою» і стверджують, що не погодяться на повторне заселення навіть якщо їм доплатять за це.

Проте в місті говорять, що в будинок не обов`язково вселятимуть постраждалих. Його можуть після ремонту віддати тим, хто стоїть в черзі на житло. Черговиків далеко не всіх лякає така перспектива. Багато хто мотивує свою позицію тим, що не вірить у примари…


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.