Російський мільярдер Вексельберг побував у Президента Ющенка

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.10.2007 19:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4016

Сьогодні Президент України Віктор Ющенко провів зустріч із російським бізнесменом Віктором Вексельбергом.

Головне питання, що обговорювалося під час зустрічі – виплата компенсацій жертвам вибухів побутового газу в житлових будинках в Дніпропетровську, що сталися 13 жовтня, повідомляє прес-служба.

Президент України наголосив, що тримає на особистому контролі всі питання, пов’язані з трагедією.

Глава держави звернувся до В.Вексельберга з проханням звітувати про ситуацію щодо відшкодування збитків. Також Віктор Ющенко порушив питання відносно відновлення газопостачання на житловому масиві Перемога, де сталися вибухи.

У свою чергу Віктор Вексельберг гарантував, що постраждалим від трагедії у Дніпропетровську буде забезпечено виплату компенсацій по 500 тис. гривень, незалежно від результатів та термінів розслідування причин.

Зустріч у Секретаріаті Глави держави відбулася за ініціативи Вексельберга.

Як повідомлялося раніше, фірма Вексельберга, з вини якої у Днпропетровську стався вибух побутового газу, який забрав життя 23 українців і десятки сімей залишив без даху над головою, незадовго до цього обіцяла виплатити допомогу сім'ї кожного загиблого у майже $100 тис., а кожному бездімній сім'ї із зруйнованого будинку близко $10 тис.

Наразі до кримінальної відповідальності притягується керівництво кампанії “Дніпрогаз”, яка належить Вексельбергу. Наразі про відповідальність самого власника - не йдеться.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.