Містична випадковість із директором Вексельберга

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 22.10.2007 23:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4018

Виконуючий обов’язки генерального директора підприємства з газопостачання і газифікації ВАТ Дніпрогаз Сергій Корнійчук сьогодні вранці, по дорозі на роботу, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Виконуючий обов’язки генерального директора підприємства з газопостачання і газифікації ВАТ Дніпрогаз Сергій Корнійчук у понеділок вранці по дорозі на роботу поблизу села Богуслав (Павлоградський р-н Дніпропетровської обл.) потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Як повідомили у Павлоградському районному відділенні УМВС України у Дніпропетровській області, автомобільна аварія сталася на 229-му кілометрі дороги Знаменка-Луганськ-Ізварино між 8:00 і 9:00.

Пригода, за попередньою інформацією, сталася з вини водія машини, що їхала попереду. Саме він не справився з керуванням, внаслідок чого його автомобіль занесло, і він перегородив дорогу.

Корнійчук, який у момент ДТП знаходився в машині як пасажир, у результаті аварії отримав струс мозку, вивих щелепи і перелом руки. Після того, як в лікарні йому була надана медична допомога, він відправився до Дніпропетровська.

Представник ТОВ ГАЗЕКС-Україна (Київ), який управляє Дніпрогазом, підтвердив інформацію про ДТП, а також уточнив, що Корнійчук, не зважаючи на отримані травми, продовжує керувати діяльністю підприємства.

Корнійчук, який також є генеральним директором підприємства з газопостачання і газифікації ВАТ Донецькгоргаз, був призначений в.о. генерального директора Дніпрогазу минулого тижня, після того, як керівника цього підприємства Ігор Іванкова було затримано правоохоронними органами.

Від “Аратти”: можливо, ДТП, яке сталося вранці просто збіг обставин. А можливо й ні.

В усякому разі, ми б порадили донеччанам уважніше придивлятися до газових мереж та приборів. І у разі чого, не покладаючись на вексельберговські аварійні - хутенько покидати будинок.

Так буде спокійніше.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.