Регіонали налаштовані не зривати початок роботи нового парламнту

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 23.10.2007 14:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4020

Лідер ПР, прем’єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що нині немає форс-мажорних обставин, через які новообрані народні депутати від ПР можуть не прийти на відкриття першої сесії Верховної Ради VI скликання та відмовитися від складення депутатської присяги.

Про це повідомила кандидат у депутати від партії Ганна Герман із посиланням на Віктора Януковича.

«Сьогодні на зборах майбутніх депутатів обговорювалося це питання. Лідер партії відповів, що зараз немає форс-мажорних обставин, через які ми не увійдемо до сесійної зали. І якщо таких обставин не виникне, ми обов’язково прийдемо на першу сесію», - сказала Герман.

Вона також повідомила, що сьогодні на зборах майбутні депутати не обговорювали позицію щодо голосування фракції Партії регіонів за кандидатуру на посаду прем’єр-міністра та голови Верховної Ради. «Це рішення буде прийнято у залі, після того як депутати складуть присягу та розпочнеться пленарне засідання. Зараз говорити про це передчасно», - додала вона.

Сьогодні у кінотеатри «Зоряний» відбулись перші збори майбутніх народних депутатів Партії регіонів за участю лідера партії, прем’єр-міністра України Віктора Януковича. Регіонали розглянули власне бачення приоритетів у законодавчій діяльності парламенту.

Як повідомлялося раніше, декілька кандидатів у нардепи від ПР заявляли, що уразі неутворення ширки фракція відмовиться від прийняття Присяги. А дехто із кадидатів у нардепи взагалі намагався довести абсурдну тезу про те, що у такий спосіб знову стає легітимним парламент минулого скликання.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.