Луценко - Ченовецький. Дуель на аналізах

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 23.10.2007 21:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4024

19 жовтня, за ініціативи телекомпанії “1+1” Юрій Луценко здав аналізи для тестування на наркотичну та алкогольну залежність. Аналізи крові, сечі та волосся були здані у київському Центрі діагностичної медицини “Євролаб”.

Остаточні результати аналізів будуть готові, за даними клініки, у середу, 24 жовтня, повідомляє прес-служба НС.

Таким чином Юрій Луценко довів, що не боїться публічності навіть у таких питаннях. Оскільки за результатами аналізів, які проводяться у клініці «Євролаб», є можливість отримати дані про вживання алкоголю та наркотиків протягом останніх восьми років. До речі, подібну перевірку стану здоров’я щорічно проходять співробітники НАТО.

Запрошений телеканалом «1+1» Л.Черновецький до лабораторії у призначений час не з’явився, ще раз довівши таким чином, що саме він уникає будь-якої можливості пройти публічно тест на алкоголізм та вживання наркотичних речовин.

Після отримання результатів аналізів у клініці «Євролаб» Юрій Луценко готовий оприлюднити їх у пресі та в чергове звернутися до київського мера, чи відповідатиме останній за всі звинувачення на адресу лідера блоку «НУ-НС».

Як повідомлялося раніше, лідер блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» Юрій Луценко у прямому ефірі «5-го каналу» 17 жовтня запросив мерів Києва та Харкова здати кров на вживання наркотиків та алкоголю.

Київський міський голова Леонід Черновецький погодився із даною пропозицією, водночас висунувши і власні вимоги.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.