Луценко - Черновецький. В дуелі на аналізах Луценко довів, що він, навіть, не алкаш

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.10.2007 13:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4026

Сьогодні лідер Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” Юрій Луценко власноручно оприлюднив результати аналізів на вміст наркотичних речовин та алкоголю.

Згідно дослідженню, яке проводилося в клініці «Євролаб», в крові та сечі Луценка не виявлено амфітамінів, антидепресантів та наркотичних речовин, зокрема похідних кокаїну, героїну, канабіотиків та маріхуани, барбітуратів тощо.

Вміст алкоголю в крові – 0,26 промілле при фізіологічній нормі від 0,3.

«Нагадаю, що минулого тижня в ефірі «5 каналу» я запропонував мером Києва та Харкова здати аналіз на вміст наркотичних речовин в організмі, а також алкоголю через чутки, що їхня неадекватна поведінка викликана саме вживанням цих речовин. Я також погодився здати цей аналіз, і дотримав обіцянку», - розповів Юрій Луценко журналістам після того, як ознайомився із аналізами.

Він також зазначив, що не вважає цей момент принизливим для політика або суспільного діяча, або урядовця чи чиновника. «В Європі це розповсюджена практика, зокрема, співробітники штаб-квартири Нато, навіть тут, у Києві, щорічно здають цей аналіз», - зазначив Юрій Луценко.

Лідер НУНС вважає, що сьогодні мер Києва Леонід Чернівецький шукає привід, щоб не проходити цей тест, бо крім сечі та крові треба здавати зразок волосся, яке тримає інформацію про вживання наркотичних речовин від 6 до 9 років. Але Луценко сподівається. Що мер Києва все-таки зробить це публічно.

«Якщо в суспільстві ходять чутки про вживання наркотиків, то краще спростувати їх таким чином», - вважає Юрій Луценко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.