Черновецький думає, що киянам не потрібна лікарня. Бо вона - у центрі столиці

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 25.10.2007 13:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4035

Колектив Центральної міської клінічної лікарні Києва звернувся до Президента Віктора Ющенка з проханням про термінове втручання в ситуацію навколо клініки, викликану проектом рішення Київської міської ради.

Так сьогодні виглядає територія пам'ятки архітектури - Жовтневої лікарні, на яку наступають хмарочоси олігархів

Як говориться у відкритому листі-зверненні, підписаному співробітниками клініки, у проекті рішення мова йде про фактичне розформування клініки без будь-якої аргументації.

"Бездіяльність і відсутність якихось роз'яснень з боку ДУОЗ і Міністерства охорони здоров'я Києва щодо проекту рішення "Про здійснення заходів щодо Центральної міської клінічної лікарні" від 25.10.2007 залишає лікарню один на один з цим безпрецедентним випадком в історії Києва", - говориться в листі.

Колектив лікарні очікує від Президента рішучих дій по припиненню "абсурдного кроку з боку Київської міськради".

У випадку відсутності з боку Ющенка "адекватних дій" колектив лікарні залишає за собою право на страйк.

Від “Аратти”: золота, у буквальному розумінні земля у центрі столиці вже давно стала предметом особистого збагачення київських чиновників. І їм глибоко наплювати, що їхні потворні новобудови не тільки спотворюють обличчя найдавнішого із міст Землі. Їм глибоко до дупи, що знищуються найцінніші археологічні та культурні пласти історії всього нашого народу.

Чиновникам начхати й на решту мешканців міста, яких запросо, розчерком пера тимчасового міського голови позбавляють дисадків, шкіл, лікарень, парків, скверів.

Бо вони наперед знають - ніхто і ні у який спосіб не притягне їх до відповідальності. Наочний приклад тому - Київська фортеця, яку методично і наполегливо знищують нові українські.

Ми чомусь переконані, що й апеляції до гаранта чимось нагадують петиції у лігу сексуальних реформ. Хоча б тому, що він, як киянин - хоч іноді гримає на Черновецького, але той просто незважає на Банкову. Бо там сидять такі ж самі чиновники. І судячи із усього - гаранта це цілком влаштовує.

І ми переконані, що так буде доти, поки самі кияни будуть лише спостерігати, як манкурти методично знищують їхнє місто. Поки вони не усвідомлять, що жити на Святому місці - це означає й боронити його від навал, коли це потрібно.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.