Катеринчук назвав виступи свої, Матвієнка і Єханурова інформаційною атакою регіоналів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.10.2007 14:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4038

Виявляється, що гучні заяви політичних лідерів мегаблоку - лише незначна внутрішня дискусія.

“Відбувається незначна дискусія, але на кардинальні рішення вона не вплине. Усі члени Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” підтримають створення демократичної коаліції з БЮТ. Істерія про немов серйозні розходження – це інформаційна атака з боку Партії регіонів”.

Про це сказав член Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” Микола Катеринчук.

“Коаліційна Угода сьогодні проходить громадську експертизу, і будь-яка критика буде сприйнята, - відмітив Катеринчук. - Фактично вона є, юридично – з’явиться лише після того, як будуть сформовані фракції у Верховній Раді. Ще є час для критики й пропозицій. Але коаліція демократичних сил буде, оскільки цього хочуть більшість громадян України. Певні розходження в позиціях є ознакою демократичного підходу до формування коаліції”.

Катеринчук відкидає будь-яку можливість розколу коаліції демократичних сил. “Ми, як члени коаліції, будемо підтримувати ініціативи Юлії Тимошенко, за умови її відповідальності, - підкресли він. - Зі свого боку обіцяю особисту підтримку висування лідера БЮТ на посаду прем’єр-міністра”.

Катеринчук висловив готовність протистояти спробам Партії регіонів блокувати трибуну, зазначивши, що “програма коаліційної угоди діючої більшості в парламенті вміщується на 7 сторінках А4”.

“Антикризова коаліція пропрацювала, - додав він, - і ви зараз бачите, що у нас криза в ціновій політиці, а інфляція до кінця року буде на рівні 13-14 %, тому назва не відобразила змісту діяльності цієї більшості”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.