Луценко - Черновецький. Столичний мер програв дуель на аналізах

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 26.10.2007 13:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4040

Мер Києва Леонід Черновецький готовий здати аналізи на наркозалежність, але його, типу, не влаштовує сама процедура. Тепер він, замість детектора брехні, пропонує Луценку побігати на довгу дистанцію.

Проте для експертизи Черновецький готовий надати лише кров.

Також мер Києва вкотре відзначив , що не вірить результатам аналізів Юрія Луценка, які той продемонстрував журналістам у вівторок. Зокрема міський голова заявив, що в день здачі аналізів Луценком, останнього бачили „з пляшкою”. Хто, коли і з пляшкою чого бачив Луценка, Черновецький не уточнив.

«Якщо хтось із вас бачив, як він здає аналізи сечі, то для мене це буде дуже пізнавально. Оскільки в цей день, коли він написав, що їх здавав, його бачили із пляшкою. Забута тема», - сказав Чернівецький.

Вчора столичний мер замість традиційного детектора брехні, публічне тестування на якому він пропонував Луценку, запропонував головному самооборонцю позмагатися у легкій атлетиці.

«Я перебуваю у чудовій формі. Я міг би зробити пропозицію Луценку пробігти зі мною 5 кілометрів, і якщо він мене обжене, я готовий поступитися йому кріслом мера», - сказав Черновецький.

Він підкреслив, що дуже уважно стежить за станом свого здоров’я.

Черновецький вчора вчергове підтвердив готовність обговорити з Луценком в прямому ефірі на одному із загальнонаціональних каналів процедуру спільної здачі аналізів.

Як повідомлялося раніше, Черновецький першим закликав Луценка спільно пройти тест в прямому ефірі будь-якої телекомпанії на вживання наркотиків і спиртного.

Потім Луценко публічно здав для проведення аналізів зразки крові, сечі і волосся, і медики не виявили в крові і сечі слідів наркотиків і зловживання алкоголем, аналіз волосся ще триває.

Луценко заявив, що Черновецький відмовився пройти аналогічний тест.

Від “Аратти”: для нас, як для кожного громадянина очевидно, що коли людина не зловживає алкоголем і наркотиками - то боятися немає чого. А відтак, простіше за просте прийти у будь-яку столичну лікарню і публічно, як це зробив Луценко, здати аналізи і оприлюднити їхні результати. Без будь-яких додаткових умов.

А коли людині є що приховувати, вона починає “вихляти” - знаходити зачіпки, аби потягнути час і взагалі забалакати і зіскочити із слизької теми. Що ми й спостерегаємо у реакції Черновецького на ним самим необачно висунуту пропозицію.

До речі, ідея із забігом також цікава. Цікава тим, що Черновецький нею довів, що ні в грош не ставить довіру виборців, які за нього проголосували. Він, як типовий злодій на “малині”, готовий вкрадене поставити на кон.

Що, власне, й потрібно було довести. При тому, це сказали не ми, а він сам і публічно, на всю Україну.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.