Головний жеківець публічно показав свою нікчемність. В оселях, від того, тепліше не стало

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 26.10.2007 19:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4047

Для громадян у п'яти регіонах зима може стати стихійним лихом. Міністр ЖКХ Рибак розіграв на людях праведний гнів і перевів стрілки на виконавців. Між тим, не опалюється більше 30% житлових будинків, близько 10% дитячих садків, навчальних закладів, лікарень.

На сьогоднішній день проблеми з підключенням до теплових мереж є в п’яти регіонах України.

Про це на селекторній нараді заявив міністр житлово-комунального господарства Володимир Рибак.

Зокрема відстають від графіку щодо підключення об’єктів до опалення Дніпропетровська, Закарпатська, Одеська, Харківська та Херсонська області.

„Ми не можемо зрозуміти керівників п’яти регіонів України. І коли вони дають нам пояснення, то нам вони не потрібні. Пояснення ви повинні давати своїм людям, тим, хто вас вибирав”, - звернувся Рибак до відповідальних за підготовку до опалювального сезону в регіонах.

За інформацією міністерства житлово-комунального господарства, на сьогоднішній день в Україні в роботу введено 90, 5 % котелень від загальної кількості, опалюється 69, 4 % житлових будинків, 90,8 % дитячих садків, 92, 7 % навчальних закладів, 92, 5 % лікарень.

В ході наради міністр ЖКХ зазначив, що зараз на балансі регіонів є 10 млрд. гривень . На переконання міністра, ці кошти потрібно спрямувати на розвиток соціальної інфраструктури. Зокрема котельні, що залишились з радянських часів, зараз споживають на 40% більше ресурсів, ніж обладнання сучасного зразка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.