Цушки ніяк не вгамуються із стільцем для Мороза

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 29.10.2007 13:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4056

Прес-служба БЮТ заявляє про реалізацію МВС провокаційного сценарію з дискредитації результатів дострокових виборів та залякування активістів політичної сили, які працювали під час виборчої кампанії на низовому рівні.

Блок Юлії Тимошенко почав отримувати листи від міліції з вимогою надати списки людей, які працювали у місцевих виборчих штабах. Такі вимоги надійшли в районні виборчі штаби Блоку на Рівненщині.

У БЮТ переконані, що дії Міністерства внутрішніх справ носять відверто замовний політичний характер, а їхнім автором є зганьблений „орел Мороза” Цушко, який діє під диктовку свого партійного боса.

При тому БЮТ запевняє “нас не залякають політичні клоуни незважаючи на те, що у них ще кілька днів буде зберігатися влада. Наші активісти працювали у виборчих штабах на громадських засадах, виконуючи свою роботу за покликом серця. Ми також вимагаємо від керівництва УМВС у Рівненській області задекларувати отримані у результаті здирництва кошти від підозрюваних і тих осіб, які утримуються в слідчому ізоляторі. Заяви про незаконні дії міліції постійно надходять з Рівненщини”.

Блок Юлії Тимошенко щиро радить оточенню Мороза і персонально Цушкові вгамуватися, знайти в собі сили усвідомити і прийняти власний відхід у політичне небуття, яке стало наслідком зрадницької позиції щодо українського народу.

БЮТ вимагає від Генеральної прокуратури негайно вжити всі передбачені законом заходи для зупинення політичних переслідувань їхніх активістів в областях.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.