Сліди “великої російської культури” вже прибрані із Говерли

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 29.10.2007 14:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4058

Ативісти Блоку НУ-НС на власні очі переконалися у високій культурі російських політиків та прибрали за ними українську землю.

Таке воно, російське “братерство” і “споконвічна культура великого народу” насправді

Це сходження є відповіддю проросійській організації Євразійський Союз Молоді, яка «перейменувала» Говерлу у «пік Сталіна», встановила на ній свій прапор та заявляла про руйнування державних символів, повідомляє прес-служба.

Незважаючи на те, що СБУ та самі представники ЄСМ заявили, що руйнування державних символів на Говерлі насправді не було, а розповсюджені фото являються монтажем – в дійсності наруга над символами здійснена була.

Як зазначив Голова «Молодіжного Союзу Наша Україна» Степан Барна, «піднявшись на вершину Говерли, ми побачили сліди розбитого граніту, сама гранітна плита відсутня – залишилося лише заглиблення, де вона була прикріплена. Також ушкоджено гранітний стовп. Українські символи було обмальовано фарбою з символікою ЄСМ».

В зв`язку з цим, «Молодіжний Союз Наша Україна» наполягає на проведенні органами правопорядку, служби безпеки та прокуратури належного розслідування дій, вчинених представниками «Євразійського Союзу Молоді», наданні їм відповідної правової оцінки та притягнення до відповідальності винних осіб.

Від Російської Федерації «Молодіжний Союз Наша Україна» вимагає відповідного дипломатичного реагування.

«Молодіжний Союз Наша Україна» розгорнув біля підніжжя Говерли найбільший державний символ України – синьо-жовтий Стяг, розміром 1 350 кв. м., який під час Всеукраїнського вересневого туру об’їхав кожен обласний центр.

«Нікому і ніколи не вдасться скорити український народ, налякати його чи пригнобити. Державні символи - Герб, Прапор, Конституція – це втілення історичних цінностей свободи та незалежності, які наша нація виборювала протягом віків. Ганебний акт вандалізму Євразійського Союзу лише сколихнув у серцях українців готовність захищати свою Землю від будь-чиїх посягань», - заявив Барна.

Члени ВМГО «Молодіжний Союз Наша Україна» спільно з представниками Українського Націоналістичного Альянсу та Молодого Народного Руху очистили територію України від «високококультурних» слідів російських політиків.

Замість післямови. «Аратта-Україна» висловлює жаль від того, що нашоукраїнці не запросили із собою на Говерлу найбільших друзів Росії в Україні: Миколу Азарова, Віктора Януковича, Олександра Мороза, Петра Симоненка, Наталію Вітренко.

Нам, як громадянам, було б вельми цікаво було б побачити й почути, як зазначені особи, на тлі слідів дикунства, розповідали б про культурні традиції великого народу, а особливо його керівництва, яке той народ вельми полюбляє.

І в цьому сенсі кожен би сам для себе вирішив, а чи варто вірити у дешеві пропагандистські побрехеньки та міфи на історичні теми.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.