Політрада НУ-НС піднесла чергового гарбуза Януковичу. Ширки не буде

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 30.10.2007 18:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4071

Попри масовану піарівську атаку регіоналів та зойки деяких колишніх комсомольських та компартійних ватажків, Політрада Блоку НУ-НС поставила крапку у дисксії щодо коаліції.

“Головний висновок засідання Політради Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона”, яке відбулося сьогодні - повна відданість усіх дев’яти партій, що входять в Блок, справі створення коаліції демократичних сил”.

Про це під час сьогоднішньої прес-конференції заявив голова Політради Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” В’ячеслав Кириленко.

“Усі сумніви, які наші політичні опоненти намагалися посіяти, в тому числі й серед наших прихильників, щодо відданості середовища Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” ідеї коаліції – заперечені”, - заявив голова Політради Блоку.

Він також наголосив, що “представники усіх дев’яти політичних партій підтвердили чинність і необхідність Угоди коаліції демократичних сил, а також ті першочергові дії, які нова демократична коаліція мусить здійснити після обрання керівних органів парламенту, після голосування за пакет із дванадцяти законопроектів, після обрання прем’єр-міністра і формування нового демократичного Кабінету Міністрів”.

“На сьогоднішньому засідання Політради Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” було обговорено питання створення у майбутньому об’єднаної національно-демократичної партії, що є виконанням зобов’язань, взятих нами ще на початку виборчої кампанії”. - повідомив журналістам В’ячеслав Кириленко.

“Думка усіх дев’яти партій, що входять в Блок, є одностайною - ми є прихильниками створення нової великої демократичної партії, - заявив В’ячеслав Кириленко.

Кириленко також повідомив про створення спеціальної робочої групи, до складу якої делеговані представники “Нашої України”, “Народної Самооборони” та “Української правиці”. “Відповідні уповноважені особи будуть займатися напрацюванням нової програми, нового статуту майбутньої об’єднаної демократичної партії, а також організаційними питаннями", - зазначив він.

“Ближчим часом ми запропонуємо терміни створення такої партії, усі необхідні графіки, а також усі юридичні обґрунтування з тим, щоб це стало предметом спільної роботи усіх дев’яти партій, що входять у Блок", - наголосив голова політради Блоку.

Він також зауважив, що “ніхто не буде зволікати зі створенням великої національно-демократичної партії, яка об’єднає, можливо, навіть і тих, хто сьогодні не перебуває в жодній із політичних партій”.

“Однак ми свідомі того, - зазначив Кириленко, - що це повинен бути процес, який задовольнить усіх його учасників. Робити вигляд, що в адміністративний спосіб можна створити дієздатну політичну структуру, яка може стати додатковою опорою для Президента - неправильно”.

Кириленко нагадав, що “ми створили у стислі терміни Блок, хоча наші недоброзичливці у цьому дуже сумнівалися, ми гідно пройшли виборчу кампанію, і тим, хто роздмухував якісь удавані внутрішні протиріччя, роздмухати їх так і не вдалося”.

“Ми єдина команда, яка буде представляти інтереси Президента, інтереси наших виборців у майбутньому парламенті. Так само ми створимо велику, нову демократичну партію. Але ми зробимо це так, щоб усі програмові та статутні засади були погоджені, і щоб увесь план дій був зрозумілий тим людям, які будуть брати участь у цьому процесі”, - наголосив голова Політради Блоку В’ячеслав Кириленко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.