Сьогодні в Януковича - атракціон нечуваної самокритичності. Чого тільки не зробиш заради дерибану!

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 31.10.2007 12:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4072

Янукович публічно визнав, що дострокові вибори зпровокував саме він та більшовицька коаліція, перетягуючи ковдру влади. Тільки не подумайте, що ця театральна поза для вас, виборці. Це месидж гаранту: мовляв у новій ширці ми будемо дерибанити удвох.

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що боротьба за повноваження з прицілом ще на одні вибори може стати фатальною для національної економіки і держави.

Таку думку він висловив сьогодні на засіданні уряду.

«Гра на суперечностях і перетягування ковдри владних повноважень з прицілом ще на одні вибори можуть стати фатальними для національної економіки і держави в цілому», - сказав, зокрема, Янукович.

Глава уряду переконаний, що виконавча влада має залишатися інструментом для поліпшення соціально-економічної ситуації в країні, а не плацдармом для боротьби за повноваження і економічний перерозподіл.

«Головне завдання на сьогодні - забезпечити цілісність і керованість вертикалі влади на всіх рівнях. Забезпечити ефективність її роботи від ухвалення важливих державних рішень до їх реалізації на місцях», - сказав він.

А у п'ятницю, 2 листопада, в Секретаріаті Кабінету міністрів відбудеться розширена нарада за участю Президента України з питань підвищення споживчих цін.

Це також сьогодні повідомив на засіданні Кабіміну Янукович.

Він зазначив, що зараз ведеться активна робота з підготовки наради.

“Та розплата, яку ми одержали за шквал соціального популізму, що захлеснув Україну останнім часом, і сплеск політичної напруженості в суспільстві, вона ще не повністю наступила, тому нам потрібно вжити дієвих заходів”, - наголосив прем'єр.

Він зазначив, що на останніх засіданнях уряд самокритично оцінив ситуацію і прийняв ряд рішень щодо забезпечення стабілізації цін. Було проведено ряд нарад з виробниками.

“Більшість з них з розумінням зустріла пропозиції уряду, але, я говорю, не всі, далеко не всі”, - сказав Янукович. При цьому, за його словами, деяка стабілізація цін на ринку намітилася, проте з окремих видів продукції зростання цін триває.

“І це особливо жаль, що це відбувається в тих регіонах, де рівень достатку населення невисокий”, - зазначив Янукович.

Як сказав глава уряду, місцеві влади мають достатньо великі повноваження щодо врегулювання цін, але ці повноваження належним чином не використовуються. Це, на думку В.ЯНУКОВИЧА, відбувається тому, що рівень відповідальності “нульовий”.

“Ми про це вели розмову з Президентом і робитимемо жорсткі висновки”, - наголосив Янукович.

Він заявив, що деякі керівники органів влади на місцях всіляко обходять дану тему, вдаючи, що це їх не стосується, “тому ми підтримуємо пропозицію Президента про підвищення рівня відповідальності і проводитимемо розширену нараду з питань цінової політики в країні”.

Янукович вважає за необхідне тісну співпрацю всіх гілок влади у вирішенні питання ціноутворення.

Від “Аратти”: від такої театральної відвертості проФФесіонала-гоника, за його розрахунками, на очах в народу мають з'явитися сльози розчулення(якими, зазвичай, раби показують позитивні емоції до пана).

Проте, й очевидна й тупувата “хитрість” більшовицького керманича - “підписати” Президента під власні недолугі рішення, тобто, зробити його “подєльніком” у ціновій війні проти власного народу.

Щоправда, у цьому сьогоднішньому спектаклі актори - явні аматори, а сценарій нагадує невдалу імпровізацію. Бо усі пам'ятають, хто саме розпочав тупуватий дерибан владних портфелів та розсажування бугрів з ОЗУ “Люкс” та відвертих кучманоїдів на керівні посади. Ми пам'ятаємо також і цинічну покупку-продаж депутатських значків разом із їхніми носіями.

Ну а що стосується соціального популізму, - то тут більшовичкам взагалі немає рівних. Чого варте тільки одне “зростання добробуту кожного вже сьогодні” та передвиборчі роздачі фантиків із “панського плеча”!

Зрозуміло, тепер більшовичкам публічно сидіти у калюжі з власних фекаліїв явно дискомфортно. Проте, цікаво одне - чи приєднається до них гарант?

У п'ятницю - продовження атракціону.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.