Троє нашоукраїнців не хочуть демократичної коаліції. Воля виборців їм ніщо?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 1.11.2007 12:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4078

Троє нашоукраїнців не підписали угоду про створення демократичної коаліції. Плющ, Петьовка і Кріль, виявляється, не можуть уявити себе без керівної ролі Януковича і Симоненка?

Цей продукт зради спричинив більшовицьку коаліцію, універсалення та війну влади проти власного народу. Невже сьогодні є такі, що бажають такого ж ганебного кінця?

Блок «Наша Україна – Народна Самооборона» завершив збір підписів під зобов’язанням увійти до складу однойменної фракції та підписати коаліційну угоду з БЮТ, повідомляє прес-служба.

Зобов’язання підписали 69 з 72 народних депутатів, обраних за списком Блоку до Верховної Ради України шостого скликання.

Не поставили свої підписи Іван Плющ, Ігор Кріль та Василь Петьовка.

Угода про об’єднану опозицію, укладена 24 лютого 2007 року між «Нашою Україною» та БЮТ, передбачає створення у Верховній Раді шостого скликання коаліції у складі цих двох політичних сил.

Міжпартійна угода від 2 серпня 2007 року про створення Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» містить заборону на створення коаліції за участі Партії Регіонів та КПУ.

15 жовтня керівники «Нашої України – Народної Самооборони» та БЮТ В’ячеслав Кириленко і Юлія Тимошенко парафували текст майбутньої коаліційної угоди.

31 жовтня Президент України Віктор Ющенко закликав усіх, хто ще не підтримав демократичну коаліцію своїм підписом, зробити це якнайшвидше.

«Я попросив би тих колег, які ще не підписали декларацію на персональному рівні, зробити це якнайшвидше», - заявив Президент України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.