Демократія, російські понятія. За анекдоти про Путіна скоро саджатимуть?

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 2.11.2007 00:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4088

ФСБ визнала анекдоти про Президента Росії Володимира Путіна та партію “Єдіная Росія” “незаконною агітаційною діяльністю”.

Про це передає радіостанція "Ехо Москви" з посиланням на звернення УФСБ по Новосибірській області в місцевий виборчком.

Незадоволення співробітників спецслужб викликала публікація анекдотів "від Зюганова" в газеті "За народную власть!". На думку ФСБ, "Єдіная Росія", "Справєдлівая Росія" і Президент Путін згадані в них в некоректній формі.

Повідомляється, що лідер КПРФ Геннадій Зюганов надіслав у відповідь лист директорові ФСБ Миколі Патрушеву. Лідер комуністів висловив надію, що "почуття гумору у відомстві залишається на високому рівні".

Від “Аратти”: Ми не маємо жодного сумніву, що дуже скоро за анекдоти про Путіна та членів єдинороського політбюро просто саджатимуть за ґрати, як це було у совітському Союзі. Бо найбільше бояться стати об'єктом жартів диктатори та дурні. У совку, це, як правило, співпадало у одній особі Генсека.

Власне, ми так само не маємо сумнівів, що росіянам - це сподобається, тому, що азійський менталітет просто не сприймає споконвічні демократичні цінності. І численні соціологічні дослідження це підтверджують.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.