Не всі народні обранці поспішають виконувати волю виборців. Регіонали, комуністи і литвиновці - точно

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 2.11.2007 14:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4094

Три партії, які отримали мандат довіри від виборців явно не поспішають із виконанням своїх обіцянок і взагалі презентувати інтереси тих, хто їх обрав. Очевидно, їхній інтерес - у міністерських портфелях, із якими так не хочеться розлучатися.

Секретар Центрвиборчкому Тетяна Лукаш повідомила журналістіам, що на сьогодні ще не подані документи на реєстрацію народних депутатів від Блоку Литвина, Партії регіонів і Комуністичної партії.

За станом на сьогодні зареєстровано народними депутатами України 208 кандадатів у народні депутати. Із них: тільки сьогодні зареєстровано 60 депутатів від НУ-НС та 54 - від БЮТ.

Від “Аратти”: у такій надзвичайній “активності” залишків більшовицької коаліції, до якої явно примкнув Литвин, немає аж нічого дивного. Адже, регіонали відверто і неодноразово публічно заявляли, що бачать себе тільки у “ширці”, тобто нікуди із урядових кабінетів йти не збираються.

Регіонали також неодноразово заявляли, що у разі створення демократичної коаліції, вони блокуватимуть роботу парламенту, наприклад, відмовляючись приймати Присягу.

Ви запитаєте: до чого ж тут народ, тобто інтереси виборців? А відповідь дуже проста і очевидна вже давно: біомаса ні регіоналів, ні комуністів, ні, як тепер помітно, литвиновців, просто не цікавить. Як і байдужа для них і депутатська робота без міністерських розподільників, можливотей безкарного дерибану та користуватися надзвичайними благами за рахунок лохів, вибачте, платників податків.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.