Тимошенко думає, що Янукович втратив те, чого в нього ніколи не було

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 3.11.2007 22:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4102

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко переконана, що Президент України Віктор Ющенко та блок “Наша Україна – Народна Самооборона” за жодних умов не підуть на створення широкої коаліції з Партією регіонів.

Про це вона заявила в ефірі Першого національного каналу, коментуючи заяву глави уряду Віктора Януковича, що згодом зусилля усіх гілок влади будуть об’єднані.

Тимошенко зазначила, що коли дивилася засідання Кабміну за участю глави держави, то побачила, що Янукович «втративши честь і гідність як прем’єр-міністр, плазує перед Президентом і прізвище Януковича було не Янукович, а що подати, куди занести і що почухати».

Лідер БЮТ нагадала, що глава держави в своїх рекламних роликах перед парламентськими виборами запевняв, що в Україні буде створена тільки демократична коаліція.

«Я Президенту вірю, і знаю, що його команда – блок НУ-НС - буде з Президентом працювати душа в душу. Буде демократична коаліція, я хочу всіх запевнити, буде нормальний демократичний уряд і будуть в країні зміни», - сказала Тимошенко.

Від “Аратти”: російська класична література подарувала світовому суспільству універсальну формулу, за якою людина визначає своє буття: “Бережи плаття, із нову, а честь - з молоду”.

Персонально для Юлії Володимирівни нагадаємо, що Янукович честь із молоду не зберіг, ставши спочатку гопником, а потім - стукачком і активістом на зоні. І, вірогідно, довго й плідно співпрацював із “конторою”, за що йому прощалися наступні грішки.

Та й зараз він не грішить наявністю честі. Інакше б, після спроби тотальної фальсифікації виборів у 2004 році або покаявся, або пішов геть із політики. Інакше б не плазував перед російськими хазяйвами(його персонального досьє) чи спонсорами його персональних амбіцій, віддаючи їм на халяву те, що належить усьому українському народові. Інакше б не винищував на сотні гектарів заповідного лісу під Києвом, щоб побудувати собі черговий маєток. Інакше б не прихватизовував землю із національною святинею - Межигірським монастирем...

Багато чого не робив би Янукович, якби в нього були честь і гідність.

Виходячи із цього, ми щиро радимо Юлії Володимирівні, якщо вона апелює до понять, що не зрозумілі її опонентові, водночас давати коротку довідку: про що, власне мовиться.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.