Росія святкує день єдності - в Києві арешти українців, які стали на заваді «Русскому маршу»

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 5.11.2007 00:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4103

Той самий спецпідрозділ «Беркут» імені Цушка, що весною цього року зухвало вибивав двері генеральної прокуратури України та жорстоко побив молодь на Центральному стадіоні, знов проявив свою антинародну позицію.

Сьогодні, виконуючи функцію персональних охоронців тих самих покидьків з ЄСМ, що кілька тижнів тому спаплюжили Державну Символіку на Говерлі, а зараз йшли вулицями столиці України на честь дня російської єдності – народне свято сусідньої держави, (запроваджено Володимиром Путіним у 2004 році та святкується імперсько-налаштованим електоратом Російської Федерації кожного 4-го листопада), повідомляє сайт УНА-УНСО.

Коли процесія ЄСМ зашифрована під «Крьостний ход православного братства московського патріархату» (також відома серед киян як «хода скажених бабок» - прим.«Аратти») вийшла з прапорами Російської Імперії на Михайлівський майдан, де встановлено монумент жертвам Голодомору в Україні, імперська процесія зіткнулась з мітингом українських патріотичних організацій.

Як і у попередніх випадках «Беркут» підтвердив гасло «Міліція з Народом», і, намагаючись розчистити шлях для відверто антиукраїнських організацій, з кийками напав на мирних демонстрантів, які співали Державний Гімн, і забрав до буцегарні 25 юнаків – українських патріотів. В результаті мирних дій «Беркуту» багато учасників українського патріотичного мітингу отримали фізичні ушкодження різного ступеня тяжкості. Серед затриманих є 25 активістів УНА-УНСО. Зараз затриманим українським патріотам безпідставно інкримінують адміністративне правопорушення за статтею 173 (нецензурна лексика в громадських місцях).

Охоронець російських шовіністів у формі українського міліціонера

Аналогічною поведінкою нібито українські правоохоронці відзначились 18 липня 1995 року під час поховання Патріарха Володимира.

Слід зауважити, що дозвіл на мітинг на Михайлівській площі офіційно отримали українські патріотичні організації: УНА-УНСО, Тризуб та МНК. Тому дії "Беркуту" викликають, як мінімум, здивування.

Українським платникам податків варто замислитись, кого вони утримують за свої гроші: невже ті силові структури, що виконують функції охоронців злочинців, які творять злочини проти України, зухвало знищуючи Державну Символіку?

Затримані знаходяться в Шевченківському РУВС(Герцена, 9) тел. (044) 486-56-02.

У відділку хлопців били, один з них втратив свідомість.
Одного відпустили, оскільки йому не було 18 років. Передачі почали приймати тільки після дзвінків депутатів.

Суд і акція в підтримку затриманих

Суд відбудеться 5 листопада, в Шевченківському районному суді об 11 годині. УВАГА! О 10 годині під судом розпочинається акція в підтримку затриманих патріотів. Бути всім, кого не затримали сьогодні. Присутність преси вітається.

Адреса: вул Вознесенська (колишня Смірнова-Ласточкіна), 10б.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.