Комуністи і литвиновці вже хотять бути нардепами. Регіонали - ще не вирішили

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 5.11.2007 17:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4110

Комуністи та кандидати від Блоку Литвина розпочали реєструватися у нардепи. Партія Регіонів поки не здала жодного документу.

Заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера повідомив, що тільки Партія регіонів ще не подала в Центрвиборчком документи, необхідні для реєстрації депутатів, вибраних за її списками.

«Я не можу говорити про якісь порушення ПР, вони, очевидно, збирають документи, щоб подати їх в належному вигляді в ЦВК», - припустив він.

Магера підкреслив, що всі політичні сили повинні подати такі документи протягом 20 днів після оприлюднення офіційних результатів виборів.

Член ЦВК також висловив надію, що 6 листопада комісія почне реєстрацію депутатів від блоку Литвина.

Станом на сьогодні Центральна виборча комісія зареєструвала 223 з 450 депутатів Верховної Ради, 15 з них ЦВК зареєструвала сьогоднішньому на засіданні.

Зокрема, від блоку «Наша Україна - Народна самооборона» зареєстровано 4 депутати, від блоку Юлії Тимошенко - 3 депутати і від КПУ - 8 депутатів.

Після зачитування ухвали відповідного змісту ЦВК почав видавати депутатам тимчасові посвідчення.

Виходячи з результатів виборів, ПР у новій Раді отримає 175 депутатських мандатів, БЮТ - 156, НУНС - 72, КПУ - 27 і БЛ - 20.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.