Дивний обряд Путіна...

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 30.06.2006 19:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=413

Президент Російської Федерації Володимир Путін у центрі Москви задер маленькому хлопчикові Микиті майку і поцілував його живіт.

Путін любить цілувати маленьких хлопчиків у живіт

Як з’ясувалося, Путін йшов у свою резиденцію через Соборну й Іванівську площі Кремля після зустрічі з випускниками військових академій і училищ. Зустріч проходила у Великому Кремлівському палаці, де присутні піднімали келихи за Велику Росію.

Дорогою глава російської держави зупинився, щоб поговорити з туристами - російськими, американськими і французькими, котрі прийшли на екскурсію в Кремль.

Телевізійний канал RTV записав усе, що відбувалося далі, на відеоплівку.

Особливу увагу президента привернув хлопчик років 4-5. Путін присів і запитав, як того звати. Хлопчик був явно збентежений, однак відповів: "Микита". Після цього Путін трохи потримав хлопчика на руках, а потім задер на ньому футболку і поцілував у живіт.

Потім Путін встав, погладив хлопчика по голові й у супроводі охорони пройшов повз юрбу здивованих туристів.

Радянська і пострадянська влада в Росії завжди прагнула підкреслити свою турботу про підростаюче покоління. У школах наполегливо вчили, що вожді люблять дітей. Придворні фотографи намагалися сфотографувати керівників країни в хвилини прояву теплих почуттів до юних співгромадян, передає Newsru.com.

Тим часом Президент України Віктор Ющенко, який у п’ятницю, 30 червня, має намір відвідати Німеччину, щоб бути присутнім на грі національної збірної з футболі проти команди Італії, вирішив взяти з собою у поїздку двох 12-річних хлопчиків. "Потрапити на чемпіонат мрія життя цих двох юних футболістів. Президент переконаний, що ці хлопці є потенційними гравцями Національної збірної з футболу", - запевнила прес-секретар глави української держави.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.