Янукович грає дурника перед телекамерами та роздає нікчемні доручення

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 8.11.2007 12:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4134

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович переконаний, що ситуація зі зростанням цін на нафтопродукти й паливно-мастильні матеріали на внутрішньому ринку підігрівається штучно. Тільки не каже, що за тим, стоять його російські друзі та його урядовці.

Янукович знову, на засіданні уряду повторив одкровення про штучну природу зростання цін на паливно-мастильні матеріали.

«Я переконаний, що свідомо підігрівається ситуація в суспільстві про можливе зростання цін на нафтопродукти», - сказав Янукович.

Прем'єр підкреслив, що зміна цін на нафтопродукти на внутрішньому ринку відбуватиметься виключно під впливом світових тенденцій.

«Але Україна має можливість за рахунок власних ресурсів, власних нафтопереробних заводів реагувати на ціни на споживчому ринку», - переконаний він.

Янукович вчергове публічно доручив віце-прем'єр-міністру Андрію Клюєву постійно контролювати й аналізувати цінову ситуацію на вітчизняному ринку нафтопродуктів.

Від “Аратти”: особливо тішать висновки проФФесора і проФФесіонала щодо впливу світових тенденцій на ціноутворення на українських АЗС.

Скільки можна втюхувати оцю локшину? Які світові тенденції можуть бути на закритому ринку із одною трубою і одним продавцем?

А як вполиває на ціноутворення його віце-прем'єр Клюєв, ми всі наочно побачили на прикладі рейдерської атаки на “Укртатнафту”, тобто Кремечугський НПЗ. І спроба дерибану на користь донецьких керівних осіб в уряді, явно дестабілізувала і так деструктивну цінову ситуацію на ринку пального.

Можемо, відтак, сміливо прогнозувати - ціни на пальне зростатимуть і зростатимуть доти, поки команда дерибанщиків типу контролюватиме ситуацію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.