Литвин вже навострився на нові вибори. Мабуть, хоче більшого

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 9.11.2007 19:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4144

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин не виключає, що через рік в Україні відбудуться нові позачергові парламентські вибори.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Києві.

Литвин підкреслив, що сьогодні вже всім стало зрозуміло, що політичні сили, які пройшли до парламенту, не знайдуть між собою порозуміння, і протистояння між ними буде збільшуватись з наближенням президентських виборів.

Через це, а також те, що буде бажання перевірити сили напередодні президентських виборів, і будуть оголошені дочасні парламентські вибори, вважає Литвин.

Зокрема, виступаючи сьогодні на IV етапі ІХ з’їзду Народної партії, голова партії Володимир він зауважив, що сьогодні Україна вступила в смугу дочасних виборів.

При цьому він не уточнив, про які саме дочасні вибори йдеться, але перед цим делегати наголошували, що неминучі позачергові вибори до місцевих рад.

Литвин, зокрема, зазначив, що необхідно святкувати перемогу на парламентських виборах і почати підготовку до наступних виборів.

При цьому він наголосив, що необхідно залучати до своїх лав нових партійців, зокрема, молодь. «Нам потрібен призов у партію», - наголосив він.

Також Литвин закликав однопартійців працювати з людьми, бути уважнішими до їх потреб. Зокрема, він вважає за необхідне провести співбесіду з кожним членом партії. Він нагадав, що в партії 400 тис. людей, і якби всі вони спільно з родинами підтримали блок на парламентських виборах, то, на думку голови партії, йому не потрібно було б навіть проводити агітацію.

Під час помови Литвин багато уваги приділив і необхідності реформування системи влади в Україні та інших сфер життя держави.

Говорячи про зміни до Конституції, він підкреслив, що партія не буде підтримувати зміни до Конституції, направлені під конкретний момент і зручні для тих, хто в цей час при владі.

При цьому лідер Народної партії наголосив, що будь-які зміни мають бути продуманими, виваженими і направленими на покращення життя людей.

Між тим, вчора, після зустрічі із Тимошенко Литвин публічно заявив, що фракція його імені голосуватиме за імперативність депутатського мандату.

Нагадаємо, що про неминучість дострокових виборів до парламенту Литвин вже заявляв декілька разів за останній тиждень.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.