ЦВК нагородив Підрахуя почесною грамотою. За мудре керівництво фальсифікацією виборів

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 15.11.2007 14:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4177

Сьогодні, перед початком засідання Центрвиборчокому голова ЦВК Володимир Шаповал вручив грамоту з нагоди 10-річчя Центральної виборчої комісії Сергію Ківалову.

Він очолював комісію у період президентської виборчої кампанії 2004 року.

На початку засідання ЦВК щодо реєстрації новобраних народних депутатів Володимир Шаповал вручив почесну грамоту у зв’язку з 10-річчям ЦВК колишньому голові Центвиборчкому Сергію Ківалову.

Сергій Ківалов був головою Центральної виборчої комісії у період президентської кампанії 2004 року. Тоді йому закидали фальсифікації результатів голосування та незаконне втручання у систему Вибори.

Вердиктом Верховного Суду України другий тур таємного голосування по виборах Президента України було визнано таким, що сфальсифіковано і у зв'язку із тотальними фальсифікаціями перерахунок голосів виборців було визнано неможливим.

Разом із тим, за дивним збігом обставин чи за вказівкою “з гори”, правоохоронні органи так і не встановили організаторів цього зухвалого злочину, обмежившись покараннями дрібних виконавців.

Сергій Ківалов вдруге обраний народним депутатом за списками Партії регіонів.

Як повідомлялося раніше, 13 листопада Центральна виборча комісія України святкувала 10 років від дня свого заснування. З цієї нагоди було влаштовано урочистості. Привітати ЦВК приїхали делегації із Польщі, Молдови, Киргизії, Литви, Латвії та Азербайджану.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.