Ющенко, як виявилося, скасував спецномери службових авто, бо ними не користувався

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 15.11.2007 15:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4178

Віктор Ющенко ніколи не користувався спецномерами для свого службового автомобіля ще з часів роботи Прем’єр-міністром.

Президент Ющенко із дружиною їдуть у справах. Хоч номер заретушовано, але добре видно, що він звичайний, а не спеціальний

Таке роз’яснення надав заступник Глави Секретаріату Президента України – Уповноважений Президента України з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України Ігор Пукшин.

Він додав, що «і як Глава держави Віктор Ющенко також ніколи не використовував і не використовує спеціальні номерні знаки для свого службового автотранспорту». За словами Пукшина, всі автомашини, що обслуговують Президента України, мають звичайну номерну серію.

Пукшин підкреслив, що Віктор Ющенко є послідовним прихильником скасування автодорожніх привілеїв для чиновників і рішуче налаштований домогтися відчутного прориву щодо неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

Саме з цією метою нещодавно видано указ, відповідно до якого протягом місяця спеціальні номерні знаки для службових транспортних засобів мають бути здані до Департаменту Державної автомобільної інспекції.

«Є принцип рівності перед законом, тож має бути відповідний принцип рівності перед правилами дорожнього руху. Наразі Президент зліквідував той перекіс, що існував у цьому питанні», – наголосив заступник Глави Секретаріату Президента України.

Як повідомлялося раніше, вчора керівник Секретаріату Віктор Балога першим виконав Украз Президента і здав у ДАЇ спецномери від службового авто. При цьому, Балога зазначив, що той хто не здасть спецномери і не виконає Указ Президента покладуть свої службові посвідчення.

Вчора ж Указ Президента виконав прем'єр Віктор Янукович. Чи виконав Указ Президента Олександр Мороз - не повідомлялося.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.