Іван Плющ відкрито закликає нашоукраїнців зрадити виборців. Приклад Мороза його не навчив

Автор/джерело -  © Українська правда, Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 19.11.2007 12:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4192

Секретар Ради безпеки й оборони Іван Плющ, обраний депутатом від блоку НУ-НС, відкрито виступає “проти політреформи, закону про Кабмін і імперативний мандат і за коаліцію з Партією регіонів”.

Про це він заявив у минулу п'ятницю, представляючи в.о. голови Волинської облдержадміністрації Миколу Романюка.

"Народ вибрав три політичні сили, і його рішення потрібно виконувати. Перед нами стоїть дві задачі: демократична коаліція і політична стабільність", - сказав Плющ у своєму виступі.

"Якщо в парламенті не буде 300 голосів, виходить, не буде і політичної стабільності. Тому потрібно створювати коаліцію, яка була б прообразом коаліції національної єдності", - заявив глава Радбезу.

На категоричну незгоду голови Волинського облради Анатолія Грицюка (БЮТ) з тим, що "228 депутатів недостатньо для рішення державних питань", Плющ відповів:

"Так у цьому ж і демократія. Ви вважаєте, що досить, а я вважаю, що ні".

Тим часом, Романюк, який до призначення в.о. голови ОДА очолював волинське регіональне відділення Приватбанку, подякував президентові "за виявлену довіру" і пообіцяв, що зробить усе для виконання поставлених перед ним задач.

"Тепер ми з головою облради всі питання будемо вирішувати так, як кардинали вибирають папу римського – поки не приймемо потрібного рішення, з кабінету не вийдемо!" - запевнив він.

Між тим, перший номер Блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" Юрій Луценко попереджає, що ті, хто "зрадить обіцянки виборцям", не потраплять до списку Блоку в наступному парламенті.

Про це він заявив вчора в інтерв’ю 5 каналу.

"Будь-хто, хто не виконає взятих перед виборцями зобов’язань, не може розраховувати на входження в наступну потужну демократичну партію, яка однозначно буде представлена в наступному парламенті", - підкреслив Луценко.

"Звичайно, вони побудуть депутатами, оскільки у нас немає імперативного мандата, але перспективи у зрадників не було і не буде. Ми не для того проводили дострокові вибори, щоб народити нових "Морозів", - наголосив він.

"Я пройшов усі вибори. Сотням тисяч людей я розказував, що ми будемо робити. Я маю повне моральне і політичне право нагадати всім своїм колегам, яких всіх шаную... ви дали виборцям слово, ви повинні його стримувати", - додав Луценко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.