Життя без Путіна не буде. Чиновники пропонують варіанти третього терміну

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 21.11.2007 14:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4207

Спікер Ради Федерації Сєргєй Миронов висловив думку, що Владімір Путін зможе залишитися главою російської держави і після 2008 року, коли минає термін його повноважень як діючого Президента.

Для цього Путіну потрібно піти в дострокову відставку.

На думку Миронова, щоб залишитися главою держави і після 2008 року, Путіну необхідно достроково піти у відставку і знову висунути свою кандидатуру на дострокових президентських виборах. "Якщо це відбудеться, то я вважаю, ніякого порушення Конституції не буде", - заявив Миронов, зауваживши, що не варто забігати вперед.

"Давайте ми не будемо випереджувати події", - сказав Миронов, нагадавши, що Путіна, який раніше неодноразово заявляв, що не буде балотуватися на третій президентський термін, просять залишитися при владі десятки мільйонів громадян Росії.

"Головне - воля і рішучість самого Владіміра Путіна", - підкреслив Миронов. Він думає, що Путін, має "переглянути свою позицію і відгукнутися на заклики і прохання мільйонів росіян".

"Багатонаціональний народ Росії є єдиним джерелом влади", - зауважив Миронов.

Відповідно до Конституції РФ, "одна й та сама особа не може обіймати посаду Президента Російської Федерації більш двох термінів підряд".

Від “Аратти”: істерія номенклатури, яка, як вже очевидно, набуває все більших масштабів із наближенням виборів Президента, може хііба що насмішити людину із адекватною психікою.

Але, в Росії - все інакше. Все насправді. І багатотисячна армія чиновників із жахом чекає, що буде без Путіна? І це, судячи із усього, для номенклатури, подія рівнозначна кінцю світа.

А для мільйонів громадян? А десятки мільйонів громадян Росії й гадки не мають, що таке демократія, що таке влада народу. Більш того, придворно-номенклатурні ЗМІ Їх лякають страшилками на кшталт українського Майдану.

Хоча найстрашніше, насправді, не Майдани, а десятки мільйонів живих людей, які живуть у повному безправ'ї перед всевляддям кримінальної номенклатури.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.