Чечетов здав підпільну організацію ПР в НУ-НС і навіть у Президента!

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 21.11.2007 16:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4211

Член парламентської фракції ПР Михайло Чечетов переконаний, що частина депутатів від блоку “Наша Україна - Народна Самооборона” підтримає створення коаліції НУНС і ПР.

Про це Чечетов сказав в ефірі телеканалу "Студія 1+1".

Нардеп відзначив, що інтереси держави зараз вимагають створення не одноколірної, а широкої коаліції, яка представлятиме не окремі регіони, а всю країну.

«Готових проголосувати так, як потрібно країні, там (у НУ-НС) десятки, і вони в потрібний момент проявлять себе», - сказав Чечетов. Чечетов відзначив, що такої ж думки дотримується і ряд людей в президентському оточенні.

«У президентському оточенні вже є критична маса людей, які мислять державними категоріями і розглядають обрання і глави уряду, і голови парламенту не через призму корпоративних інтересів», - сказав він.

Як повідомлялося раніше, Секретар РНБО Іван Плющ, який пройшов до парламенту за списком Блоку НУ-НС відкрито агітує за створення ширки і відмовляється підписувати коаліційну угоду із БЮТ. Нардепи, який пов'язують із Балогою, пропонують Плюща обрати Головою ВР, замість Кириленка, кандидатура якого була узгоджена на цю посаду у коаліційній угоді.

За інформацією від лідера БЮТ Юлії Тимошенко, ПР кинула на підкуп нардепів та недопущення створення демократичної коаліції десятки мільйонів доларів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.