Ніякої ширки не буде. В усякому разі - у найближчий час

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.11.2007 19:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4221

Усі депутати Блоку НУ-НС підписали коаліційну угоду із БЮТ. Завтра обіцяють коаліцію.

“Всі 72 депутати, обрані за списками Блоку “Наша Україна-Народна Самооборона” підписали зобов’язання вступити у коаліцію демократичних сил у складі нашого Блоку і БЮТ”, - сказав сьогодні у розмові з журналістами лідер Блоку “Наша Україна-Народна Самооборона” Юрій Луценко.

“При цьому Блок Литвина може приєднатися до формування демократичної коаліції”, - зауважив він.

“Переважною більшістю представники Блоку проголосувала за висунення на голову ВР шостого скликання В’ячеслава Кириленка. І таке голосування було схвалене Президентом”, - наголосив він.

Луценко також підкреслив, що з лідером БЮТ і Главою держави було ухвалено план дій на завтрашнє засідання ВР. “Ми маємо чітке розуміння того, що ми маємо зробити завтра у парламенті”, - сказав Луценко.

“Сьогодні багато часу було присвячено пошуку компромісів між парламентською коаліцією і опозицією. Ми готові надати всі необхідні в демократичній країні умови для «регіоналів», щоб вони опонували правлячій коаліції, уряду, і надати ПР могутні важелі контролю за Кабінетом міністрів”, - сказав сьогодні у розмові з журналістами голова політради Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” В’ячеслав Кириленко.

“Серед нас немає тих, хто готовий ревізувати волевиявлення людей, які проголосували за Блок “Наша Україна – Народна Самооборона” і тому, що ми сказали, що створимо демократичну коаліцію”, - наголосив Кириленко.

Він також не виключив, що угода про демократичну коаліцію може бути підписана завтра.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.