Журналісту-нардепу регіонали пропонували хабара. Від імені Клюєва

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 26.11.2007 12:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4235

Депутатові від БЮТ, відомому журналісту Віктору Уколову запропонували 10 мільйонів доларів за те, що він після складення присяги поїде відпочивати за кордон або захворіє.

Про це повідомив сам народний депутат.

За його словами, трохи більше ніж два тижні тому, 9 листопада в київському ресторані Le Grand Cafe, відбулася його зустріч з «давнім товаришем».

«Вони спочатку вибирають як посередників родичів, друзів, і це абсолютно вірний розрахунок – ніхто не піде на прес-конференцію вже через те, щоб не підвести таку людину», - відзначив Уколов.

Сам він також відмовився назвати прізвище посередника, відзначивши лише, що це представник Кабінету Міністрів, чинного на той момент.

Саме на цій зустрічі, за словами народного депутата, йому пропонували $10 млн в обмін на те, що, зареєструвавшись і склавши присягу, він поїде відпочивати за кордон або захворіє. За його словами, зустріч проходила у присутності ще однієї людини. «Вона демонстративно нічого не замовляла, проте спостерігала за нашою зустріччю. Мені сказали, що це помічник Андрія Клюєва, – уточнив Віктор Уколов.

Матеріальна винагорода нібито пропонувалося від імені тодішнього віце-прем’єра. «Гроші пропонували готівкою. Наступна зустріч мала відбутися в кабінеті віце-прем’єра», - повідомив Уколов.

Від “Аратти”: і знову ті ж самі призвища, і ті ж самі методи.

Нагадаємо, що у минулому скликанні пана Клюєва також підозрювали у дачі хабара Олександру Морозу за зраду демкоаліції. Навіть у пресі було оприлюднено запис його розмови по телефону під час цих подій, де він чітко вказав суму сплати за “послугу” лідера соціалістів.

Тоді Клюєв прикинувся дурником: мовляв, я - не я, і хата - не моя. Цікаво, а що він придумає нині?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.